miercuri, 18 martie 2015

SA INCEPEM DIN NOU, CU INCEPUTUL!


doamnelor di domnilor camarazi din Brasov si din toata TARA!

In primul rand SALUT  INTERVENTIA dv.stra recenta, pe blogul Filialei Brasov, domnule general Mandu!
Vreau  sa va spun ca NU am cunoscut o stare de COSMAR mai dura, decat cea pe care o traiesc de ceva timp incoace, impecabil exemplificata in sinteza de dv.stra ! Penalii Romaniei care si-au batut joc de onoarea si demnitatea noastra,( unii desigur, nu prea stiu cum se cultiva aceste valori) , sunt si TREBUIE insistat sa fie, in asteptare la DNA si Instantele de Judecata!
NU consider ca merg prea departe, in a sustine ideea JUDECARII lor de UN TRIBUNAL AL POPORULUI, pentru a nu mai exista suspiciunile imixtiunii politicului in justitie!
In al doilea rand, va propun ca de BUNA VESTIRE - intregul efectiv al SCMD imbracat in civil, sub conducerea domnului Presedinte Dogaru, sa facem un "antrenament", o "incalzire" in Piata VICTORIEI sau a REVOLUTIEI:
Si de ZIUA REZERVISTULUI sa definitivam in uniforma militara, scopul iesirii noastre intr-un astfel de dispozitiv!
Va informez ca in ZOS - MUNTENIA, am stabilit Comitetul de Initiativa pentru fondarea PARTIDULUI NATIONAL << PENTRU PATRIE >>;
Acest partid patriotic, are nevoie de patrioti - cadre militare in rezerva si in retragere, personalitati civile - profesionisti, cetateni onesti, morali, cu rezultate remarcabile in intreaga lor activitate, NEimplicati politic, oameni echilibrati si loiali interesului national! Lichelele militare duplicitare, complici cu cei ce ne-au calcat in picioare onoarea, demnitatea si drepturile noastre legale, NU vor patrunde in acest partid!
Va adresez rugamintea sa luati o decizie in acest sens!

PRESEDINTELE FILIALEI PITESTI
Colonel Victor POPESCU