sâmbătă, 21 martie 2015

MIZERIA de sub << COVORUL ROSU >>



domnilor camarazi din Filialele Munteniei- Sud!

Randul penalilor din CERCUL CRIMEI ORGANIZATE Basescu - Boc - Ponta, se intinde! Dezvaluiri halucinante in cazul mafiotului erijat in comandant al fortelor armate! Cea mai mare RUSINE a ISTORIEI MILITARE si a Romaniei! MAREA MUTA sub conducerea lui Ponta - Oprea -Dusa, isi urmeaza cursul si viciul: NICI-O REACTIE ! La asa comandant, asa armata!
RUSINE ! Va veni si timpul judecatii voastre!

ATENTIE:  2012 a devenit  2016 ! Promisiuni si Manipulare de cel mai josnic nivel! 

Pana sa ia fiinta aceasta structura aprobata de CNR/SCMD Alba Iulia 2013- ( ZONE ) , raspunderea Comitetului Director al SCMD, si asa sfasiat de lupte interne nejustificate, sau poate justificate, era una de natura sa devina  "in cuiul catarii" ca sa nu-i zic altfel, in cuiul c...... si nu-i zic pentru a nu-l jena pe "baiatul vigilent"de la Craiova! Spun asta, pentru ca pana la aceasta data, rezervistii militari afectati de nenorocirile legislative lansate in tromba asupra lor de regimul politic mafiot Basescu_Boc-Ponta, au ramas descoperiti, fara o aparare concreta materializata in ceva si a cuiva!
NOI suntem nu numai atenti la  ceea ce se intampla in jurul nostru , dar suntem extrem de vigilenti ! SCMD este o stare de  gasti formate in timp, cu interes punctual, iar acum au o anumita identitate - fara insa a fi facut vezi doamne , ceva semnificativ pentru camarazii lor !  
Ei bine vazand TOATE ineptiile acestea ca sa nu le denumesc altfel , FILIALELE in functiune la aceasta data din Muntenia Sud, TREBUIE sa se delimiteze si sa renunte la aceasta stare INADMISIBILA, in conditiile in care, cea mai mare parte dintre noi, suportam consecintele crimei organizate ,dezsfasurate de regimul mai sus amintit!
Stau toti <<in gura>> cu teoria si filozofia pensiilor, a conceptelor filozofice despre lume , viata si armata, ca si cand lumea si binefacerile ei , sunt rodul creatiei lor...Cata mizerie in desfasurare se rostogoleste peste mintea prostului zic ei...! NU!  punem punct aici ! 
In vederea PROIECTULUI pe care il avem in vedere a se pune in aplicare, in cel mai scurt timp, CONVOC la Pitesti TOTI Presedintii ( Secretarii sau Vicepresedintii ) Filialelor SCMD in functiune, din Muntenia Sud,  pentru CONSTITUIREA COMITETULUI DE INITIATIVA AL PARTIDULUI << PENTRU PATRIE ! >>
Filiala Pitesti are deja structura infiintata!
In acelasi timp, ii invitam pe toti camarzii profesionisti, loiali si de bun simt, ca in  ZIUA REZERVISTULUI, in uniforma militara, sa ne revendicam drepturile in cadrul unei manifestatii de protest in Bucuresti !
Tot in aceasta zi, sa comemoram disparitia camarazilor - victime - ale acestui si precedentului regim politic si plecarea de la guvernare a acestor IMPOSTORI, care asteapta  la rand ca si activii complici, pedepsele penale!

Presedintele Filialei Pitesti
Victor Popescu