miercuri, 18 martie 2015

RASPUNS CATRE FILIALA SLOBOZIA! SUNTEM OBOSITI DE MINCIUNI! S-A INTINS COARDA PREA TARE SI PREA MULT CU NOI! AM DEVENIT IN MOD NEJUSTIFICAT, TINTELE UNOR ATENTATORI LA SIGURANTA NATIONALA ! G A T A ! NE-A AJUNS LAMA CUTITULUI LA OS! AVEM CAMARAZI DECEDATI IAR ALTII SPITALIZATI CU AFECTIUNI GRAVE. AJUNGE BATTJOCURA SI UMILINTA CARE NI SE ADMINISTREAZA CU UN TUPEU FANTASTIC, GOLANESC SI INSISTENT, DE CATRE REPREZENTANTII GASTILOR POLITICE MAFIOTE SI NU NUMAI!


Stimati colegi din Filiala Slobozia!

Ne insusim punctul dv.stra de vedere, mai putin cel referitor la interventia dl.ui Oprea!
Sa trecem de acest impediment si propunem sa actionam in felul urmator:
0. Sa asteptam RASPUNSUL Comandantului Fortelor Armate, la memoriul adresat, in termen legal. Dupa expirarea acestui termen:
1. In prima ETAPA - care vizeaza o actiune IMEDIATA , sa facem INCALZIREA, si propunem ca zi, sarbatoarea BUNEI VESTIRI . Fiind o sarbatoare crestina importanta, NOI zicem ca este crestineste sa-i bine vestim, aducandu-le aminte ca suntem militari profesionisti si nu hahalere politice;
2. In ETAPA a DOUA - sa serbam ZIUA REZERVISTULUI in uniforma militara, in lupta pentru recuperarea si apararea drepturilor noastre legitime!
Ca DISPOZITII FINALE propunem :
a) Presedintele SCMD sa asigure cadrul legal de desfasurare;
b) Filialele sa asigure transportul, tinuta si alte mijloace necesare deplasarii si desfasurarii acestor actiuni;
c) Cei care au DOCUMENTE de natura juridica: Sentinte Civile, Somatii, Cereri de Executare Silita, Solutii pe scurt din EXTRASE de pe Portalul Instantelor de Judecata, sa le aiba asupra lor, pentru a le pune la dispozitia reporterilor de la Tv.;
d) Filiala Pitesti sa pregateasca BENERUL cu sesizarea text :<< DUSA, MACIU, LUCA SI ROSU - Anchetati de DNA! DEMISIA URGENTA din MApN!>>

BAZA LEGALA : Incalcarea prin abuz si discriminare a DREPTURILOR noastre de cetateni/militari!

                             OPUNEREA cu rea intentie de catre cei  nominalizati pentru demisie, a redobandirii drepturilor noastre , recunoscute si de Instantele de Judecata si transformata intr-o lupta a ABSURDULUI prin tot felul , impotriva propriilor rezervisti ai armatei!

NOTA : PRESEDINTII Filialelor din Muntenia Sud, sunt rugati sa transmita pe adresa : scmdarges@gmail.com sau: victorpopescu9255@yahoo.com., Tabelele Nominale cu partcipantii!

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI PITESTI
PRESEDINTE
Colonel Victor POPESCU