vineri, 22 ianuarie 2016

AVERTISMENT SEVER! SUNTEM IN LEGITIMA APARARE!

NU suntem complici cu tradatorii de neam, de profesie, de camarazi si de Tara!
Iresponsabilii si cei care pot fi banuiti de infantilism in gandire, imediat dupa Evenimentele din 1989, organizati politic sau de alta natura, in grupuri mafiote ale crimei organizate, au jefuit potrivit conceptului Roman "privatizare",TOT ceea ce am muncit si am realizat NOI, o generatie si altele inaintea noastra ,supuse la enorme sacrificii umane si materiale !
"Arhitectura"mafiei, nu putea fi completa, daca nu exista si in MApN, impostori proveniti in principal, din organizatiile fostului PCR si structurile CI, deveniti prin bunavointa lui Iliescu, comandanti si acoperiti, in noile structuri ale armatei!
Astfel, prin complicitatea structurilor de comanda si stat major cu politicul impostor, se inregistreaza cea mai catastrofala evolutie penala de avansati in grad, inclusiv cel de general ! 
Ne este jena sa vorbim despre aceasta evolutie nefericita,din domeniul nostru de activitate!
Consecintele sunt la vedere! 
Nu exista tara NATO in care militarii sa-si ceara de 6 ani drepturile legitime in strada!. Guvernantii iresponsabili nu constientizeaza ca un posibil inamic este deja la Prut  si lovesc in militari in continuare. Este prea mult domnilor! Astazi, 24 ian.2016, va dam Avertismentul Sever! Sa nu mai indrazniti in veci sa atentati la drepturile militarilor, la demnitatea si onoarea lor!. Stie  NATO despre mizeriile Ministerului Penal al Apararii Nationale care si-a batut si-si bate joc de inzestrarea si dotarea categoriilor de FA,in timpul guvernarii Basescu? Stie ca acest minister, a girat toate falsurile si deturnarile facute incepand cu guvernul penalului Boc,impotriva rezervistilor militari, inclusiv nerespectarea hotararilor Judecatoresti definitive si irevocabile care au restabilit drepturile incalcate..?  Dar Ambasada SUA,? In numele Parteneriatului Strategic, se face ca nu vede?
Destul cu bataia de joc ! Onoarea si demnitatea noastra, a Armatei si a Romaniei, este mai presus de orice! Pentru acest obiectiv, vom lupta pana la moarte!. Vom iesi in strada si vom actiona legal, indiferent de conditiile meteo!, Suntem militari caliti, in cea mai severa instructie militara!. Suntem in LEGITIMA APARARE!



FILIALA ARGES 
Presedinte - colonel Victor Popescu