duminică, 31 ianuarie 2016

HAIMANAUA - La TEATRUL ALEXANDRU DAVILLA

Stimati camarazi ai Filialei Arges,

   Luni 15 februarie ora 19,00 , impreuna cu familiile, cunoscuti, prieteni, iubitori ai artei si culturii, sunteti invitati la Teatrul Alexandru Davilla din Pitesti , la celebra comedie de succes ,
                        HAIMANAUA , in regia lui Dan Tudor, cu actori ai TEATRULUI NATIONAL BUCURESTI si ai TEATRULUI DE COMEDIE BUCURESTI .

Din distributie fac parte : Dan Tudor , Tudorel Filimon ,Alina chivulescu , Dragos Ionescu , Adela Popescu si Andrei Duban .

HAIMANAUA 

Scurta prezentare :
Extraordinar!!! Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetăţean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă, este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Oraşul îl vrea primar, familia este dezbinată. 
Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!
Haimanaua, adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după OMUL CARE A VAZUT MOARTEA , a lui Victor Eftimiu, surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.


Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de … TUDOREL FILIMON, secondat cu patos de senzuala ALINA CHIVULESCU în rolul soției și de exuberanta ADELA POPESCU în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite. 

ANDREI DUBAN și DRAGOS IONESCU ,actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui DAN TUDOR dau siguranță și savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă.

Dincolo de talentul cu care – ne-a convins –DAN TUDOR ştie să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potenţialul unor situaţii comice, regizorul şi-a ales întotdeauna cu remarcabilă îndemânare actorii.
De această dată, publicul se poate bucura din plin de întâlnirea cu unii dintre cei mai iubiți și mai populari actori români de comedie.

Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina de facebook HAIMANAUA .
Durata spectacol : 1 ora si 45 minute .
Pret bilet : 50 lei .
Biletele s-au pus deja in vanzare la caseria teatrului ( intrare spectatori ). 
Program caserie : marti 10-13 , miercuri , joi, vineri ; 10- 13 si 15-17, sambata , duminica 16,30-18,30 .
Rezervari si informatii la tel 0741014267.
P.S. Se poate elibera factura si chitanta , in cazul in care biletele sunt achizitionate de catre societate .

Impresar Artistic
Adriana VLAD

Presedintele Filialei Arges
Colonel Victor Popescu