miercuri, 20 ianuarie 2016

PROMOTIA SCOLII MILITARE DE OFITERI ACTIVI TANCURI SI AUTO MIHAI VITEAZUL 1971,VA FI PREZENTA!



APEL CATRE CAMARAZI - 24 IANUARIE 2016 - INTALNIREA PROMOTIILOR, IN PIATA VICTORIEI, ORA 10.00, BUCURESTI


Toti absolventii de LICEE MILITARE, de SCOLI MILITARE DE OFITERI, DE MAISTRI MILITARI SI SUBOFITERI, de ACADEMII MILITARE (rezervisti si activi) sunt rugati sa ia legatura cu fostii colegi de liceu, de scoala, de academie, chiar de serviciu (unitate militara) sa ne intalnim pe 24 Ianuarie 2016 in Piata Victoriei, ca la intalnirile de aniversare ale promotiilor.
 Haide-ti sa consideram aceasta ADUNARE ca o INTALNIRE DE PROMOTIE! Sa ne adunam, cei care sunt afiliati sau neafiliati la vreo organizatie, pe promotii, cu seful de promotie in frunte si sa purtam o plancarda : ,,PROMOTIA ... (anul)". Cei care sunt aceasi promotie de liceu militar si de scoala militara sa se adune intr-un singur grup (indiferent de arma, specialitate) sub aceeasi plancarda [de ex. PROMOTIA 1964(LICEU; 1968(SCOALA)].
 Sa strigam catalogul, sa pastram un moment de reculegere pentru cei plecati dintre noi (cine se ocupa de catalog si de pancarde? Se pot ocupa cei care s-au ocupat si de organizarea intalnirilor anterioare de promotii sau voluntari). Toti avem catalog sau tabele cu datele de contact ale fostilor colegi. Sa le dam intalnire, sa-i invitam! Cei care dintre noi sunt mai valizi sa-i ajutam pe cei care sunt mai neputinciosi, sunt in baston, in carje sau in carucior (si ei trebuie sa participe alaturi de noi, mai ales ei!)
 Sa avem cate un steag tricolor in mana sau o esarfa, un fular tricolor la gat (se gasesc in librarii sau la magazinele de materiale sportive) si sa intram in Piata Victoriei cantand PE AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE!
 La sfarsit sa dansam HORA UNIRII!
[Dupa Adunare ne putem retrage undeva, pe promotii si sa ne cinstim si sa ne onoram intre noi, ca adevarati camarazi. - Bucurestenii se pot ocupa de asta, ei au deja niste locuri de intalniri periodice]
 24 IANUARIE 2016 - INTALNIREA PROMOTIILOR, IN PIATA VICTORIEI, ORA 10.00, BUCURESTI.
CAMARAZI PENTRU TOTDEAUNA!!
 (RUGAM PE CEI CARE SE PRICEP LA ASTA, SA POSTEZE ACEST APEL, pe blogul SCMD, blogurile LICEELOR MILITARE si SCOLILOR MILITARE, eu am distribuit aceasta pe fb.) 
MULTUMESC!
PREZENT!
Chiar daca nu toti absolventii Scolii Militare de Ofiteri Activi Tancuri si Auto Mihai Viteazul 1971, vor fi prezenti la intalnire, in numele lor, la catalog voi raspunde PREZENT, Eu - Colonel Victor Popescu -Seful Promotiei!