miercuri, 6 ianuarie 2016

MILITARI, APARATI ONOAREA SI DEMNITATEA MILITARA! APARATI TARA SI ARMATA EI!

CATRE CD , CNR SI Birourile Operative ale FILIALELOR MUNTENIA SUD -SCMD!

C O M U N I C A T

doamnelor si domnilor, 
                                           Participarea NOASTRA la MITINGUL DE PROTEST anuntat pentru 24 IANUARIE 2016 la Bucuresti, de catre Presedintele SCMD, este o actiune de APARARE, a ONOAREI si DEMNITATII Armatei Romaniei, impotriva atacurilor planificate, date de institutii ale statului,la vedere, cu sprijin extern, prin procedeele cunoscute si asupra carora, nu intram in detalii!
Legamantul  de credinta pentru apararea TARII, facut prin JURAMANTUL MILITAR, nu poate exista, daca nu aparam onoarea si demnitatea Armatei, iar aceasta nu o putem face decat, aparandu-ne propria onoare si demnitate! 
In scopul desfasurarii la timp si in mod organizat a  activitatii, luati urmatoarele MASARI:
1.Convocarea Birourilor Operative;
2. Convocarea AGF la nivelul FIECARUI JUDET ;
3.ACTIVAREA Blogurilor Filialelor si stabilirea contactelor de comunicare - instiintare, cu colegii de promotie( Liceu, Scoala, Academie, Cursuri, Facultate,etc.), prieteni, rude apropiate, etc...;
4.Intocmirea Tabelelor Nominale cu PARTICIPANTII si Centralizarea situatiei la Vicepresedintele CD Coordonator al Zonei;
5.Stabilirea  TINUTEI, a mijloacelor de transport, comunicare si celorlalte elemente de natura materiala - financiara;
6.Pregatirea continutului problematicii, care ar face  obiectul unui eventual interviu, solicitat de reporterii Tv.prezenti la miting;
7.Raportarea DCP ( date, concluzii, propuneri) , pana la 21.01 2016, 13.00h.
Actiunea trebuie sa se desfasoare sub semnul UNITATII  si SOLIDARITATII TUTUROR MILITARILOR ROMANI,in cadrul SOCIETATII CIVILE,indiferent de structura ONG-urilor sau Sindicatelor din care provin! Consideram ca nimic nu este mai important acum, decat UNITATEA noastra de ACTIUNE, pentru apararea onoarei si a demnitatii MILITARE, impotriva impostorilor si tradatorilor de neam si Tara, care nesocotesc Armata!

VICEPRESEDINTE CD Coordonator Filiale MUNTENIA SUD
colonel Victor Popescu



Inline image
Motto:
“Ne vom întoarce la primăvară ca frunza codrului şi iarba păşunilor!”
                                            Clucerul TUDOR din Vladimiri
 
CAMARAZI
          Va rog citiţi apelul de mai jos şi daţi-l mai departe, către toţi camarazii militari şi chiar către alte categorii sociale, iar când va suna goarna pe 24 ianuarie 2016, să facem o mare Horă a Unirii în Piaţa Victoriei; să le arătăm acestor alogeni vînduţi intereselor străine ce pretind că şi-au luat ţara înapoi că, atâta timp cât mai sunt români ale căror inimi bat pentru Neam şi Ţară  strădania lor este zadarnică pe aceste meleaguri. Esenţa dăinuirii noastre este aici, în spaţiul carpato-danubiano-pontic, nu peste mări şi ţări. Suntem poporul dăruit de Dumnezeu cu toate cele de trebuinţă - în aer, apă, pământ şi mai ales în noi înşine. Dezmeticeşte-te ROMÂNE!
Col.(r) ing. Gh. Ceauşu
 
APEL LA SOLIDARITATE ŞI UNITATE DE ACŢIUNE !
Stimaţi colegi şi camarazi de arme, să pregătim împreună
ZIUA UNIRII, 24 IANUARIE 2016 !
Pregătiţi-vă uniformele militare cei care le aveţi şi împrumutaţi de la cei în activitate cei care nu mai aveţi ! Vom protesta şi pentru ei !
Zecile de ani de serviciu militar şi Jurământul depus, ne-au conferit dreptul de a purta ţinuta militară cu demnitate şi onoare !
Renunţaţi deocamdată, la acuzele pe care unii le lansează la adresa fie a ANCMRR- ului, fie a SCMD- ului.
Avem timp pentru a ne clarifica divergenţele ulterior.
Acum, luptele interne, chiar nu-şi au rostul, acum avem nevoie mai mult ca niciodată de UNITATE !
Să nu facem jocul niciunui infiltrat sau instigator!
Chiar rog pe administratorii grupurilor facebook care încearcă să reprezinte pe pensionarii militari, să renunţe , măcar până la 24 Ianuarie la a mai publica articole care îndeamnă şmechereşte la A NU MANIFESTA solidaritate şi unitate de acţiune în vederea organizării unui viitor protest de anvergură.
Aşa voi face şi eu în grupul pe care îl administrez pe facebook :
https://www.facebook.com/groups/1558718184386133/
Pe 28 decembrie, am întâlnit camarazi pe care nu-i văzusem niciodată până atunci, din Piteşti, Călăraşi, Braşov, Brăila...
Am reîntâlnit un coleg pe care nu-l mai văsusem de 40 de ani !
Am întâlnit doi camarazi care au venit la protest după ce au văzut la televizor protestul din Piaţa Victoriei şi care au plecat în grabă şi în baston ( unul dintre ei) pentru a fi prezenţi !
M-am întâlnit cu prieteni operaţi, alţii cu boli cronice, un bun prieten cu transplant hepatic, doi sub tratament cu radioterapie, un altul cu ciroză avansată, dar toţi au dorit cu toată puterea să fie prezenţi şi au fost prezenţi ! 
În sine mea , m-am cutremurat dar i-am îmbrăţişat cu respect şi dragoste.
Pentru onoare şi demnitate, au protestat, nu pentru pensii nesimţite !
Să participăm toţi şi să creem un sistem de anunţare în vederea protestului din 24 Ianuarie, deoarece, foarte, foarte mulţi colegi de-ai noştri nu folosesc facebookul.
Împreună putem scrie, măcar câteva rânduri în istorie despre onoarea şi demnitatea de militar.
Depinde de fiecare dintre noi, numai de propria voinţă!
Servim Patria !