sâmbătă, 12 februarie 2011

COMUNICAT

Domnilor colegi ,cadre militare in rezerva si in retragere,membrii ai SCMD - FILIALA  PITESTI !


Indiferent de convingerile si atitu dinile noastre personale, fata de involutia societatii romanesti actuale ,un lucru este cert : talerul balantei existentei noastre s-a inclinat catre acea profesie, care ne permite oricand ,ca in numele poporului roman, sa ne intalnim demni in punctul de contact, al MORALITATII  si  DEMNITATII  NATIONALE !
Acest punct ,a devenit acum LUCEAFARUL  MISCARII  SINDICALE  MILITARE ; este  magnifica si inconfundabila idee de patriotism, care antreneaza constiinta si energia noastra, in lupta pentru redobandirea statutului nostru ,a istoriei noastre FURATE in vazul lumii mondiale ,de o adunatura de nepriceputi ,organizati in gasti politice mafiote si sprijiniti -INCREDIBIL -de autoritatile statului de drept ;
VECTORUL dramei societatii romanesti ce poarta INCARCATURA a 21 de ani postdecembristi rataciti si a unei PROTIPENDADE de 20% ( agramati ,snobi ,politruci mai vechi si politruci mai noi ,folcoristi ,manelisti ,fotbalisti , top modele ,ciobanasi si ciobanei ,cu palate aurite ,din ''pamant''agonisite ,camatari si vamesi  , etc..''.E  L  I  T  A ''( ???!!!....)societatii romanesti ) dar care detine bogatii ( FURATE ) de 80% , ESTE PE PUNCTUL DE A APUNE !
Pe data de 01 martie 2011 ,in scopul atingerii revendicarilor noastre sindicale , S C M D ,desfasoara un amplu miting de protest in capitala Romaniei cu participarea masiva a filialelor din tara ; lasati orice preocupare( fie si majora)  in aceasta zi si veniti sa DEMONSTRAM ,OSTASESTE ,FARA ARMA LA UMAR ,PASNIC ,intr-un climat de ordine si disciplina desavarsit ,PENTRU A NE EXPRIMA OPINIA cu privire la situatia anacronica ,antisociala si anticonstitutionala ,in care ne gasim ; CEI CARE NU SE IMPLICA si lasa pe altii sa hotarasca soarta lor ,sunt mai VINOVATI decat cei care cred ca detin puterea politica si o folosesc impotriva propriului popor .
Incepand cu aceasta zi ,bataile ceasului basescian si a regimului politic corupt condus de el ,trebuie sa se opreasca ! A sosit clipa ruperii lanturilor in care a fost constransa ONOAREA SI DEMNITATEA DE MILITAR !
Domnilor ,ar fi o rusine fara precedent in istoria multimilenara a acestui popor ,sa lasam, ca SOARTA UNEI ENTITATI SOCIAL - ISTORICE FUNDAMENTALE - A R M A T A  ROMANIEI -,sa fie hotarata de un grup social mafiot ,antipopular si stupid ,in numele unei FALSE  DEMOCRATII si a binelui comun !
Mai trebuie spus ceva : se face multa vorbire si politica de proasta calitate in Romania ! Se pare ca poporul roman are o problema cu apararea demnitatii lui ! Daca este strain de LIMBAJUL NOSTRU ,NOI nu suntem straini de limbajul LUI !


HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !
BIROUL OPERATIV