duminică, 13 februarie 2011

'' TERORISM BASESCU ( 19 ) ''

WikiLeaks.ro a prezentat de-a lungul timpului o serie de documente care dovedesc fara nici un dubiu implicarea presedintelui Basescu in traficul de arme la nivel mondial, precum si preocuparea tot mai asidua a autoritatilor americane pentru acest fenomen.

Cele mai multe dintre materialele prezentate de noi pot fi gasite si pe internet in ultima vreme, iar altele provin din diverse surse de informare a caror identitate este protejata.
Ne facem datoria fata de cititori sa reluam cele mai importante dintre documentele prezentate pana acum, materiale grupate de noi sub etichetele ” terorism basescu (19) “.

De asemenea, WikilLeaks.ro v-a prezentat pe larg si documente referitoare la implicarea lui Traian Basescu si a Regimului sau in amplele operatiuni efectuate de Mafia de partid si de stat pe teritoriul Romaniei dar si in afara acestuia, operatiuni care au ca scop colectarea unor sume colosale de care sa beneficieze potentatii acestui regim.

Intr-adevar, coruptia, crima organizata si alte activitati ale acestei adevarate Mafii nu sunt noi, insa in ultimii ani ( cu precadere in ultimii doi ani, de cand PDL conduce practic singur Romania), fenomenul a capatat proportii incredibile, necunoscute pana in prezent. Intr-adevar, asa cum pe vremea comunistilor, Statul nu era decat o anexa a Partidului, acesta din urma folosindu-se de parghiile administrative ale statului pentru a-si pune in aplicare planurile politico-economice, tot asa si acum, Statul Roman nu este decat o anexa a PDL. Acest partid nu este altceva decat un paravan pentru Mafia politico-economica ce penetreaza, conduce si sustine Regimul actual, Romania devenind un stat mafiot similar din multe puncte de vedere cu unele regimuri sud-americane sau africane.
Materialele publicate pana acum pe acesta tema au fost grupate in principal sub etichetele “wikileaks romania basescu mafia (33)” .

Se pune pe buna dreptate intrebarea: Romania este totusi un stat membru UE si NATO…. ce fac aceste autoritati civile si militare referitor la fenomenele descrise mai sus? Oare chiar nu stiu acestia despre ceea ce se petrece in Romania? Numai naivii cred ca forurile internationale nu cunosc implicarea regimului in traficul de arme ce alimenteaza terorismul international sau in activitatile economice ilicite…. Referiri la acestea apar aproape saptamanal in presa internationala, daca ar fi sa ne bazam numai pe investigatiile de presa, insa stim foarte bine ca Serviciile Speciale ale diverselor state monitorizeaza atent si in amanunt aceste probleme. Si atunci? De ce nu … “se face ceva”? Asa cum am mai spus, pana in prezent Mafia politico-economica din Romania a fost cu adevarat PROTEJATA de regimurile europene si cel american. Un raspuns dur, insa adevarat. Regimul Basescu a fost extrem de util acestora pentru implementarea rapida a Planurilor acestei adevarate “Oculte Mondiale” , in zona noastra, cu extindere spre Rusia si Orientul Apropiat.

“Ruptura” intre puterile occidentale si regim s-a produs treptat, pe parcursul anului 2010 si s-a accentuat in 2011. Intr-adevar, regimul a devenit periculos pentru punerea in aplicare a planurilor respective, tocmai prin rapacitatea sa si prin faptul ca nu-si mai ascunde in nici un fel “manevrele” politico-economice. Toata lumea isi da seama ca democratia nu functioneaza in Romania, exercitiul parlamentar este o mascarada care nu mai pacaleste nici pe cei neavizati, coruptia extinsa la toate nivelurile face imposibila functionarea cat de cat eficienta a statului si a economiei “albe”, iar economia “subterana” , nefiscalizata si mafiota depaseste cu mult 50% din PIB.
Romania a fost un experiment, asa cum bine s-a spus in presa. Acest experiment trebuia oricum sa duca la prabusirea statului ( cazuri similare: Grecia, Irlanda, Egipt, Argentina, etc)… insa prabusirea a devenit incontrolabila si periculoasa pentru “Oculta Mondiala” prin factorii perturbatori ce nu pot fi cuantificati si previzionati, iar Regimul atrage prea mult atentia asupra sa si implicit asupra “Stapanilor din Umbra”, asa cum am amintit mai sus.
In plus, opinia publica de peste ocean trebuie “adormita” cumva, deoarece este tot mai “agitata” vis-a-vis de fenomenul terorismului international ( Cazul Bout de exemplu), iar Romania este implicata pana dincolo de orice limita tolerabila in acest fenomen….

Cineva TREBUIE sa plateasca, pentru ca lucrurile sa se “linisteasca”…. astfel a inceput “numaratoarea inversa” pentru Regimul Basescu.
Ultimele evenimente din Romania dovedesc acest lucru. Potentatii regimului cunosc ce ii asteapta si acum cauta sa minimizeze pierderile si sa-si asigure scaparea, sacrificand pionii mai marunti.
In “cheia” celor expuse mai sus, trebuie sa citim ultimele evolutii de pe scena romaneasca:

Operaţiunea “Vămile”, – sfârşitul Regimului Băsescu?
Razboiul Basescu-PDL si scandalul arestarilor din vami ar putea avea un substrat cu adevarat spectaculos, care, in rezumat, ar suna asa:
Operatiunea “Vamile” a fost pornita nu de Basescu contra lui Blaga, ci de Blaga (sau mai corect, de gruparea Blaga-Videanu-Berceanu), ca sa-l termine pe Basescu si mai ales sa reteze sursa de finantare a gruparii Falca-Udrea.
Fapte:
Anchetele din vami au pornit inca din mai 2010, adica atunci cand Vasile Blaga era ministru de Interne. Au fost derulate cu ajutorul DGA, condus atunci de actualul sef al Politiei, Liviu Popa, si ofiteri ai serviciului au fost infiltrati la Politia de Frontiera.
Povestea venea si in contextul conditiilor puse pentru aderarea la Schengen, stiut fiind ca una din cele mai mari probleme ale Romaniei, in ochii celor de la Bruxelles, era faptul ca are frontiere prin care orice retea de trafic de orice fel trece ca prin branza. La operatiune au participat si structuri informative din afara tarii, cu logistica si informatii, deci era cumva o “impusa”, care, chiar daca se stia la nivel inalt ca va avea implicatii politice, nu prea putea fi oprita.
Dar a fost “un context de imprejurari favorabile” pentru a transforma aceasta operatiune intr-o lovitura mortala la adresa unei anumite tabere din PDL.
Potrivit informatiilor “realitateamea.ro”, greii PDL-ului, adversari ai lui Basescu, mai cunoscuti sub initialele BVB, pornind de la premisa ca s-au saturat sa tot auda cat sunt ei de corupti, ar fi luat decizia “sa arate cat de corupti sunt altii”, chiar cu riscul sacrificarii unor pioni de pe tabla lor de sah, tocmai in ideea credibilizarii intregii actiuni.
Asa se face ca operatiunea “Vamile”, care face inconjurul tarii, a atins si doua judete legate de doi dintre ei, Bihor (Vasile Blaga), si Caras Severin (Sorin frunzaverde), dar a atins reteaua de la Suceava, judet controlat de Flutur, si, conform informatiilor, se va opri la Arad.
Aradul este judetul celebrului fin prezidential, Gheorghe Falca, amicul doamnei Udrea. Gheorghe Falca este cel care l-a trimis la Bucuresti sa fie sef al ANAF pe Sorin Blejnar. Seful ANAF este ultima veriga in lantul colectarii de bani in reteaua vamilor, el fiind cel care semna si pentru numirea unui simplu sef de tura de la o regionala din teritoriu.
Iata ce scriu judecatorii Tribunalului Satu Mare in incheierea penala emis astazi pentru arestarea omului de afaceri clujean Liviu Florian:
“Totodata solicitarea unor sume atat de mari, 130.000 de euro respectiv 300.000 de euro, in numele si pentru un PARTID POLITIC si un sef de institutie, lasand sa se inteleaga ca delegarea si numirea intr-o functie publica se face doar pe criterii politice si nu de competenta este de asemenea in masura sa provoace in randul opiniei publice un sentiment de insecuritate si neincredere in institutiile publice”.
Deci, dupa cum spun chiar magistratii, spagile imense din vami ajungeau la un partid politic. Cum nu poate fi unul de Opozitie, este clar vorba de PDL.
Pe acea tabla de sah a vamilor, facuta publica de unul dintre liderii de sindicat, in varful schemei stateau regina si regele, destinatiile finale ale milioanelor de euro.
Prin deductie logica, pe linie ierahica, regina ar fi Sorin Blejnar, regele ar fi Gheorghe Falca.
Sorin Blejnar se afla in aceste momente la Palatul Victoria, unde a fost chemat sa dea explicatii (de parca nu ar fi stiut cu totii, de sus pana jos, cum stau lucrurile), si de unde este putin probabil sa plece cu functia neatinsa.
Informatiile spun ca tavalugul va ajunge si la PDL Arad. Daca se vor confirma cu o descindere la finul prezidential, ar putea fi sfarsitul regimului Basescu.

Băsescu , martor in procesul lui Viktor Bout

Corneliu Vadim Tudor a trimis un comunicat de presa in care face referire la un proces de la New York in care este judecat traficantul international de arme Viktor Bout si unde ar fi fost citat ca martor Traian Basescu.
 
Reamintim ca Wikileaks a prezentat recent conform careia un om de afaceri strain spune ca o firma din Romania urma sa exporte arme in Liban. Sa mai spunem ca anul trecut, fratele presedintelui a fost implicat intr-un scandal de armament, in disparitia unor containere cu arme la Rm Valcea.