joi, 22 mai 2014

LA ASA premier, ASA generali !

image

LUATI  ATITUDINE  FERMA domnilor camarazi ADEVARATI , pentru ca a mai iesit un debusolat din puscarie, la un post de Tv.pe care nu-l nominalizez, sa faca apel la militarii rezervisti de a raspunde ordinelor de chemare la mobilizare in caz de razboi...
Pai ce autoritate morala sau profesionala mai are individul in cauza? Si din perspectiva functiei CARE vorbeste el? Armata nu e puscarie domnule!
Acesta e fenomenul..., NU luam atitudine, timpul trece, iar nesimtitii cu un tupeu de neimaginat, isi inchipuie ca lor li se si cuvine ceea ce cred ei despre ei si fara scrupule dezonoreaza toata buna oranduiala a unei societati!   Sa revin la ceea ce vad in fotografia de mai sus:
NU stiu daca e de ras sau de plans! Cred cu tarie in ambele! Si mai cred ca este REVOLTATOR!
Aceasta este masura marlaniei ambiante a guvernului condus de Ponta!
Inca o INSULTA adusa armatei romane, o mostra fidela a arogantei, tupeului nemaintalnit si a clovniei!
Iata mostra ''generalului''cu parul slinos si nespalat, caracteristic bulibasilor sefi de familie numeroasa si odorizanta, care a indraznit in uniforma aviatiei militare  romane, sa se prezinte in fata inaltului oficial american!
De toata JENA! Si mai vrea si parlamentar! 
Numai ca americanii au poate cel mai inalt cult valoric pentru militarii profesionisti! Va inchipuiti cat de greu i-a cazut inaltului oficial american, cand a vazut in fata lui un astfel de mascarici, girat de un premier...

Un camarad de onoare!