marți, 6 mai 2014

VOTATI ANA !


SUNTETI PSD-isti?, PNL-isti?, PDL-isti?....VOTATI 

“ANA”!

Contracararea unor diversiuni basiste

- In atentia tuturor membrilor SCMD -


Doamnelor si domnilor,
Doi ani de zile (2009-2010) am fost batjocoriti, aruncati urii publice mediatic stimulata, etichetati drept “nesimtiti”, cu “pensii nesimtite de 20.000.000”, “betivi”, luptatori “in agricultura” sau “la popota”, etc., pentru ca nimeni sa nu fie de partea noastra cand aveam sa fim distrusi prin legile 119 si 263/2010. Ofensiva de imagine si psihologica impotriva rezervistilor a reusit deoarece discutiile se purtau pe cuantumuri,  prin comparatie si sute de trogloditi au aparut la posturi TV, cu spume la gura, de partea masurilor Boc – Basescu, vazand in cei doi niste haiduci moderni care luau de la bogati ca sa dea la saraci.
SCMD a actionat profesionist si a rasturnat situatia, ridicand mediatic razboiul la nivelul principiilor si punanadu-si experienta la dispozitia sindicatelor si asociatiilor civililor. Sa folosim termenii “natiune”, “popor” sau “civili”, daca nu va place sintagma “Societate civila” care defineste 80% dintre romani, adica marea majoritate calcata in picioare, ca si noi, de gastile politice mincinoase, lacome, vandute pe nimic, strainilor, care au reusit marea performanta de a crea, astazi, un Legislativ format, in proportie de peste 60%, din cetateni “de meserie….auto”, tinichigii, instalatori, etc., adica din slugi  care nu sunt in stare sa scrie si sa citeasca gramatical, cu atat mai mult sa gandeasca! Rezultatele actiunii noastre au fost:
·        Stoparea razboiului mediatic si psihologic impotriva rezervistilor si inlocuirea lui, astazi, cu “moartea civila” (Indiferent ce facem, nimeni nu ne pomeneste, ca si cum n-am exista. A se vedea Antena 3 care ne cauta in coarne de trei ori pe zi, 7 zile din 7, iar astazi, cand abordeaza retrospectiv lupta antibasista,  se fereste, ca dracu de tamaie, sa pomeneasca de SCMD);
·        Atragerea de partea noastra, prin incheierea de protocoale de colaborare la nivel presedinti, a sindicatelor pensionarilor, CFR-istilor, minerilor, profesorilor, revolutionarilor, functionarilor publici, diplomatilor, politistilor activi, etc. si a o suma ONG-uri cu obiective generoase;
·        Sprijinul mediatic pe care l-am primit din partea tuturor acestora, deasemena sprijinul informativ, oferte in plan economic si de sanatate, dar si sprijin efectiv in oameni la mitinguri, un sprijin esential, in momentul producerii contraofensivei basiste prin OUG 1/2011.

Daca in 2010 rezervistii ne rupeau pragul, pentru ca au fost facuti tandari incepand cu ianuarie 2012, cresterea din burta a pensiilor unora si aplicarea, dupa ureche, a legilor, au facut ca multi sa considere ca merita venituri de 4 -5 ori mai mari decat colegii lor cu aceleasi date, sau de catre cei cu grade superioare si merite infinit mai mari. Discriminarea, introdusa intre noi  potrivit pricipiului “Divide et impera!” a facut ca multi indivizi, lipsiti de calitati reale, sa se intoarca impotriva noastra, mergand de la atacuri murdare, la sabotarea actiunilor noastre si, mai nou, la tentativa de a ne interzice, prin justitie, existenta. Oricat ne-am impauna ca suntem o masa de elita, de oameni disciplinati, bine pregatiti, altruisti si patrioti, realitatea demonstreaza ca avem destui indivizi printre rezervisti care nu au meritat sa poarte uniforma militara. In plus, multi camarazi de onoare au pierit, multi au obosit, renuntand la lupta dupa reparatia pe cuantum din 2013. In locul lor am apelat si am fost sprijiniti, de fiecare data, in actiuni, de organizatiile civililor, inclusiv de galeriile de fotbal si grupurile din Piata Universitatii.
Am atins performanta de a fi priviti ca un catalizator al natiunii, adica al Societatii civile, pentru ca “Patria este norodul, iara nu tagma jafuitorilor”.

Doamnelor si domnilor,
Am fost si suntem sprijiniti de sindicatele civililor si-i sprijinim, la randul nostru, pentru ca asta ne este misiunea. Nu ne-am facut militari de dragul de a fi sau pentru ca nu puteam fi orice altceva, dovada ca avem printre noi si maistri si ingineri si juristi si medici si artisti si scriitori si profesori si sportivi si………. Nu am fost ai lui Ceausescu, ai lui Iliescu, ai lui Constantinescu, Basescu ci ai natiunii, pentru care am jurat sa ne dam, la nevoie, viata, fiind educati in acest spirit. Ca militari, fiind putini la numar am mizat pe razboiul de coalitie si am aplicat tactica razboiului de gherila in lupta cu fortele politice. Consiliul National al Societatii Civile este, in fapt, sistemul de aliante al SCMD la care unii, muscand din propaganda basista, ar vrea sa renuntam, imbatati de sonoritatea cuvintelor “prin noi insine”. Numai ca, “prin noi insine” nu suntem nimic, decat o mana de batrani nemultumiti, atat de putini incat nici nu merita sa-ti bati capul cu ei. Mai ales ca ii poti potoli simplu, gadilandu-le orgoliile, dandu-le panglicute, tinichele, prezentandu-i ca pe Sfintele moaste la parazi si umflandu-i cu promisiuni niciodata onorate.

Doamnelor si domnilor,
Fara aliati nu am fi obtinut nimic. Ce am obtinut, pe langa notorietate in tara si in afara? Am obtinut anularea, in februarie 2011, a executarii noastre financiare petrecuta in ianuarie, renuntarea la amendarea noastra retroactiva pe 12 luni, incepand cu ianuarie 2012, renuntarea la amendarea noastra retroativa pe 21 de luni din urma, in 2013, revenirea in cuantum la situatia din 2010 pentru cei executati prin legile basiste si pensii neasteptat de mari pentru cei care ne-au tradat, ne-au ignorat sau au acceptat rolul de hulitori ai nostri. Ingaduiti-mi, asadar, sa-i trimit la medicii specialisti de resort, pe toti cei care se trezesc vorbind ca SCMD nu a facut nimic, pentru ca n-am avut in vedere SCMD-ul  ci CNSC-ul, cand pielea ne-ar fi fost mai aproape decata camasa, etc. Daca respectivii nu inteleg ca pielea noastra este natiunea, fie-ne ingaduit si noua sa nu intelegem cum de au ajuns sa poarte, candva, uniforma.
Am numit sistemul de aliante, bilateral incheiate, al SCMD, Consiliul National al Societatii Civile. Un sistem inchegat democratic, prin votul unanim a 5.000 de participanti si semnaturile liderilor sindicatelor si ONG-urilor care au fost alaturi de noi in Piata Eroilor, de Ziua Internatonala a Muncii Decente, in octombrie 2011. Dar CNSC, juridic, nu exista si m-am impotrivit cu indarjire sa existe pentru a nu putea fi confiscat, manipulat, desfiintat, etc. Este o alianta pe orizontala a fortelor constiente ale natiunii care au aderat, pe loc, prin semnatura, la Platorma civica lansata de SCMD si, ulterior, prin cereri semnate si depuse la SCMD. Juridic, intelegerile incheiate de filialele noastre, care nu exista in fata legii decat prin SCMD, cu filiale ale partidelor politice, sunt intelegeri de tipul “gentleman agreement”. Substanta a dat-o semnarea unui acord de catre co-presedintii USL cu presedintele SCMD, pentru SCMD si aliatii sai, la 14 iulie 2012.

Doamnelor si domnilor,
Ofensiva basista si nu numai impotriva CNSC este, in fapt, ofensiva impotriva singurei arme pe care o avem la ora actuala – calitatea de etalon pentru natiune al luptei pentru drepturi socio-economice si nationale. Acest adevar s-a relevat la prima discutie cu dl. Ponta, in octombrie 2011:”Cate voturi reprezentati d-le Dogaru 30.000? 100.000 de mii cu familii cu tot? Nesemnificativ!” ……”Nu d-le Ponta, 6000.000 de voturi, adica voturile pe care le putem aduce noi si aliatii nostri, in caz de motivare prin promisiuni reparatorii, asumate sub semnatura.” Si le-am adus in 2012, chiar daca semnaturile nu au fost onorate si USL ne-a tradat, preferand, in locul cooperarii cu noi si aliatii nostri, coabitarea cu Basescu.
Astazi, tot ce-am prognozat noi, in privinta viitorului USL, a reactiilor lui Basescu si a decimarii partidelor membre ale USL, s-a implinit. Suntem in pericol pentru ca putem strica si jocurile interne si jocurile externe. Nu prin cumulul de orgolii, disperari fara solutii si ambitii manipulate pe care il reprezentam, ci prin faptul ca am putea relua actiunea din 2012, in 2014. Ca atare, am incercat cu ideea Listei Nationale, promovata printr-un partid care sa o accepte fara rezerve si care sa fie format , majoritar din noi si aliatii nostri, dar nu toti membrii SCMD au inteles mesajul, inca motivati personal de pasiuni, interese si promisiuni politice locale. Norocul nostru ca am prevazut situatia si am mizat pe 3 grupari politice dintre care una, prima luata in calcul, ANA, a reusit sa fie acceptata de BEC. Avem oameni pe listele ANA si, daca vom reusi ca aceasta formatiune politica sa produca macar un europarlamentar, am bagat spaima in tot spectrul politic. Pentru ca europarlamentarele nu conteaza, sunt niste ghesefturi. Spaima este de alegerile prezidentiale, unde nu candideaza partide, ci indivizi care au in spate interese si sprijin extern. Iar indivizii, la ora actuala, si-au taiat singuri sansele, prestand jocuri aberante, intr-o miscare browniana care nu poate fi catalogata, nici macar, drept campanie electorala. Scopul final, urmarit prin arestarea sau anchetarea de catre DNA a tuturor liderilor politici, spre bucuria trogloditilor,  s-ar putea sa fie desfiintarea Romaniei ca stat neguvernabil.
 In situatia de mai sus, primejdia pentru decizionalii externi, a caror “genialitate” lasa de dorit (Ponta nu va castiga, nici daca va candida singur, pentru ca nu-l cheama…..Pontescu, ori in mintea putintica a politologilor americani, superfetisizati, Romania nu poate fi condusa decat de catre un “Escu”. A se vedea Antonescu, Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu……sau, in filmele lor de 2 centi, “Ionescu”) nu este reprezntata de gastile de interese botezate, in gluma, partide ci de reactia societatii civile. O societate civila care are in linia intai SCMD. Iata de ce, SCMD este ignorat mediatic, dar atacat juridic. Anularea unei hotarari judecatoresti definitve si irevocabile dupa 5 ani este o aberatie, dar suspendarea activitatii SCMD pana la clarificarea situatiei poate fi  o solutie!  Sau suspendarea activitatii SCMD, printr-o hotarare de guvern sau OUG, in cadrul mascaradei privind asazisa “mobilizare” datorita evenimentelor din asazisa Ucraina, in care politicienii nostri habar nu au ca se afla peste 160.000 km2 de pamant romanesc, rapiti de rusi, intre 12 septembrie 1740 si 28 iunie 1940. Iata de ce vi se strecoara, in mod criminal si ideea ca trebuie sa actionam antistatutar, pentru ca oricat am  modifica statutul , nu putem modifica Actul Constitutiv al SCMD. Iar daca il modificam pe acesta, numai pentru ca alde Gogu vrea sa conduca sindicatul in locul unui membru fondator, inseamna sa admitem autodesfiintarea sindicatului si reinfiintarea cu alt Act Constitutiv a orice vreti dvs. numai a unui sindicat nu, pentru ca Legea sindicatelor a fost abrogata. Iata de ce, vi se strecoara criminala sugestie ca ar trebui sa renuntam la sistemul nostru de aliante si la sprijinirea aliatilor, ca sa obtinem……. “dreptatea” hodorogilor din’40, care si-au plans de mila zeci de ani la Capsa, reinventand Istoria si asteptandu-i pe americani!
Iata de ce sunteti asmutiti impotriva varfurilor de lance proprii, adica a liderilor de imagine si relatii pe care SCMD ii are in plan intern sau extern!
Slugile politice interne ale strainilor sunt livide de spaima nu numai datorita verificarii afacerilor proprii ci si la gandul ca, in decembrie, la semnalul SCMD, romanii, prin partide de buzunar, ar putea promova candidati neasteptati: un profesor Alexandru Athanasiu vazut, de multi romani, presedinte sau un Dumitru Pelican dorit de emigratia romana din SUA si de mii de fani din tara. Iata de ce, “ganditorii” in slujba guvernului, au declansat razboiul impotriva SCMD, pentru preluarea …societatii civile la remorca unor ONG-uri, extrem de pompos intitulate si cu ceva sprijin intern dinspre partea unor domni generali. Iata de ce si basistii vor acelasi lucru, scotandu-i in fata pe alde Nasu si Florin Zamfiresu, actorul, ca organizatori ai societatii civile. Numai ca nu au ce prelua tocmai datorita refuzului nostru de a actiona altfel decat pe orizontala. Batalia se duce, in fapt, pentru confiscarea simpatiei de care se bucura, astazi, SCMD si presedintele sau in randul maselor de romani amarati, ori acestea nu pot fi surpate decat din interior.
Se pune intrebarea la ce ne serveste noua toata ciulamaua asta politica? Pai, in primul rand, pentru ca trebuie sa aparam, ca militari, Romania si interesele tarii si in al doilea rand, daca nu dau Legea pensiilor militare de stat si nu ne redau dreptul nelimitat la munca, sa fiu eu al naibii daca vreuna dintre parasutele sau vreunul dintre parasutii lor vor avea vre-o sansa la prezidentiale. Indiferent cate F16, sau SU24, promise la achizitie, vor avea in spate!
In concluzie, stimati camarazi, forta noastra rezida in capacitatea de a ne face urmati de societatea civila, actionand in interesul intregii natiuni. Va rog, respectuos, sa aveti in vedere acest lucru, sa actionam uniti, acordand, in aceasta perioada, voturi ANA ca exercitiu, pentru a putea reinvia elanul electoral national din 2012, cu ocazia prezidentialelor! Este ultima sansa si pentru noi si pentru aliatii nostri sa ne recuperam , in viata fiind si in integrum, drepturile confiscate de regimul Basescu. Si va promit ca, daca Ego-urile dvs. nu mai suporta, la sfarsitul acestui an, odata cu disparitia lui Basescu si col. (r) Mircea DOGARU se retrage din fruntea sindicatului, in favoarea unui alt membru fondator, conform Actului Constitutiv al SCMD. Pentru ca 5 ani de cheltuire a  80 % din energia personala, nu pe inamic, ci pe convingerea unora dintre dvs. sa-si reaminteasca rigoarea militara si sa nu uite a doua zi deciziile votate, in comun, la CNR sau CD, si-au pus serios amprenta si asupra mea. Asadar, stimati camarazi, va rog, in interesul nostru comun si al tarii, sa votati, deocamdata, ANA, in situatia in care nu va leaga o dragoste cu totul deosebita de toti cei care au stiut sa ne minta atat de frumos in ultimii 25 de ani, iar la prezidentiale vom vedea ce joc in interes propriu si national vom face, in functie de legislatia reparatorie in plan socio-economic ce va fi promulgata in acest rastimp. Una este sa vina un “X” personaj in fata noastra si sa afirme “Voi face!” si cu totul alta sa spuna “Am facut!”.

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD
Col.(r) dr. Mircea DOGARU