miercuri, 21 mai 2014

PRESEDINTELE SCMD, TREBUIA SA FACA TOATE DILIGENTELE POSIBILE, CA IN NUMELE MILITARILOR REZERVISTI SI A SOCIETATII CIVILE, SA VALORIFICE VIZITA INALTULUI OFICIAL AMERICAN, SA-I SOLICITE O INTREVEDERE SI SA-I EXPLICE CUM PENALII BASESCU-BOC, AU APROGAT LEGEA ORGANICA DE PENSIONARE A MILITARILOR!In urma vizitei in Romania, Joe Biden arata degetul "in sus" intregii clasei politice romananesti, salutandu-i mai intai pe militarii romani!

Dupa cum cunoastem, astazi a sosit in Romania vicepresedintele S.U.A., Joe Biden, intr-o vizita cu durata de 2 zile. Vizita acestuia a inceput cu un element inedit din punct de vedere al regulilor de protocol. Vicepresedintele S.U.A. a preferat sa ii salute intr-o hala simpla, pe militarii din Baza 90 Tp. Aerian, inainte de a se intalni (maine) cu oficialii romani. Dupa cum cunoastem, inaltii oficiali americani au extrem de bine calculate gesturile si atitudinile in relatiile cu alte state. Pe timpul vizitei la Baza 90 Tp. Aerian, vicepresedintele S.U.A. a prezentat recunostinta sa Armatei Romane si un omagiu la adresa militarilor romani cazuti in teatrele de operatii.
Gestul vicepresedintelui S.U.A. de a-i saluta pe militari inaintea oficialilor romani, reprezinta in fapt si un mesaj adresat intregii clasei politice din Romania. Mesajul este simplu si se traduce astfel: "Respectati-va militarii, politicieni romani!"Exista informatii conform carora Joe Biden nu se va intinde maine nici la sprituri cu Basescu si nu nici la poante cu Ponta, ci va participa la exercitii militare in Dobrogea.
Extras din discursul vicepresedintelui american de la Baza 90 Tp. Aerian:"In Romania, fortele americane au gasit un aliat de nadejde. Consider ca sinteti cea mai grozava generatie de luptatori, si nu este o exagerare. V-am vazut in Bosnia si Kosovo, in Fallujah si Kandahar, v-am vazut in conditii dure. Reprezentati un grup de patrioti care pazesc libertatea aici in Europa. Este o obligatie sfinta sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi"!

Ce nu cunoaste insa vicepresedintele S.U.A. (sau poate deja cunoaste de la alti oficiali americani - informatiile au ajuns cu siguranta) este faptul ca luptatorilor romani din Bosnia, Kosovo, Fallujah si Kandahar,  statul roman le-a desfiintat dreptul la pensii militare drept recunostinta pt. sacrificiile lor. Vicepresedintele S.U.A. nu mai cunoaste (probabil) nici faptul ca statul roman a diminuat si pensiile a zeci de mii de rezervisti romani, nici faptul ca acestia se târăsc in urma celor mentionate de 4 ani  pe holurile tribunalelor, fiind linsati pana la capat de o justitie si o C.C.R. care executa ordine politice si in urma carora magistratii romani au considerat ca doar ei trebuie sa aiba drept de pensii de serviciu pt. sacrificiille lor in slujba patriei, nu si militarii romani. Ce ar mai trebui sa cunoasca Joe Biden? In urma celor mentionate despre ceea ce se intampla in Romania, sunt cazuri de militari reintorsi in viata din Bosnia, Kosovo, Fallujah si Kandahar care au trecut in rezerva sanatosi, numai ca in urma schimbarii legislatiei prin desfiintarea pensiilor militare, acestia au fost asasinati efectiv de statul roman. Cu dovezi concrete! Ce ar mai trebui sa cunoasca Joe Biden? In Romania armata a fost distrusa in mod premeditat de 2 politicieni, respectiv de presedintele Romaniei si de fostul premier Emil Boc. Este exact ce s-a intamplat in Ucraina, fapt constatat de presedintele interimar Turcinov care il acuza de acelasi lucru pe fostul presedinte Ianukovici. Ce ar mai trebui sa cunoasca Joe Biden? Daca cumva premierul Ponta a reparat vreo nedreptate a regimului Basescu-Boc in ceea ce ii priveste pe militarii romani? Nu, nu a reparat nimic.In primul rand ca este din convingere contra pensiilor de serviciu (apartine unui partid cu ascendenti in istorie bolsevici care s-au mai opus, desi fara succes, in 1949 pensiilor de serviciu pt. militari - cazul Ana Pauker), iar din declaratiile acestuia rezulta cmilitarii in rezerva nu mai reprezinta nimic, intrucat razboaiele s-ar duce pe laptop. A incercat in scop populist (voturi) sa simuleze ca ar fi reparat nedreptatile lui Basescu-Boc, printr-o lege cu nr. 241/2013. Citind insa legea, rezulta clar ca ceea ce pare a fi repunere in drepturi (intr-o oarecare masura - lege nu are nici in clin nici in maneca cu pensiile militare) prin art. 1 (1), este anulat de art. 1 (4). Prin urmare, Ponta e diletant politic - iar daca o astfel de lege ar fi fost emisa in S.U.A., unul ca el ar fi fost precis expulzat la Guantanamo. Alaturi de Basescu si Boc.

Revenind la semnificatia gestul vicepresedintelui S.U.A. de a-i saluta pe militari inaintea oficialilor romani, Joe Biden a facut exact ceea ce trebuie. Cum sa ii saluti mai intai pe cei care isi ignora primul simbol al propriei natiuni, aceasta fiind dintotdeaunaarmata?

Publicat de Blogger: User Profile: R-26500