joi, 20 martie 2014

CONSECINTE ALE ''DEMOCRATIEI OCCIDENTALE''! TOTUL DISTRUCTIV! U E SI NATO , DOUA ORGANIZATII CARE NU AU MISCAT NIMIC IN FAVOAREA ROMANIEI!

Voi cât mai suportați?

Se poate numi legitim un guvern care atacă permanent propriul popor, propria țară, propria istorie?

1. Guvernul României a legalizat autonomia Ardealului!
Regionalizare pe criterii etinice+abordare drapel secuiesc+maghiara a doua limba in facultati si administratii locale!!!! Sunt gata sa vanda tara, sa o rupa si sa o distruga doar ptr propriile interese, interese ale baronilor, interese mafiote!
In nici o alta tara nu exista partide etnice! De fiecare data UDMR profita de slabiciunea politicii romanesti ptr a a accede la guvernare si a avea pretentii iredentiste si sovine. De ce se permite asa ceva? Ar trebui votata lege ca orice partid din Romania sa aiba 60% membri de nationalitate romana si astfel de probleme nu ar mai exista.
Stiti ca Ungaria a primit ajutor economic de la Putin de 15 miliarde de euro? Acest acord Ungaria-Rusia nu poate ascunde decat faptul ca Rusia va sustine ruperea Ardealului de Romania in favoarea Ungariei. Ceea ce au facut rusii in Ucraina o vor face si aici!!!!
2. Guvernul a permis vânzarea gliei, pamantului national catre orice strain doreste sa-l cumpere!!!!
Adica ne-au vandut independenta resurselor agricole catre orice speculant, catre orice strain dornic sa exploateze cum doreste propriul nostru pamant!!! Avem pamant manos, curat si neintinat de chimicale ce poate hrani o intreaga Europa – de ce sa-l vindem? De ce atat timp nu s-a emis o strategie viabila ptr agricultura? De ce s-a distrus industria? Romania avea o competitiva industrie metalurgica, chimica, alimentara, de armament, etc. De ce timp de 24 ani nu s-a facut nimic ptr acasta industrie, ptr agricultura, ptr acest popor? Ptr ca vor sa vanda resursele noastre si sa-si incaseze doar comisioanele si spagile. O tara care nu are industrie si agricultura este o tara care nu poate plati imprumuturile decat prin vanzarea resurselor.
3. Se atacă permanent sistemul de învățământ și cel sanitar prin incompetență și rea-voință.
Invatamantul nu are o strategie unitara, este greoi, este invalid, nu este practic, este facut sa distruga noua generatie si nu sa o educe. Sistemul sanitar devine din ce in ce mai greu accesibil si mai ineficient – scopul nu poate fi decat unul! Genocidul!!!
4. Descentralizarea și regionalizarea – se doreste ruperea Romaniei in bucati ptr a se fura mai bine, mai in siguranta, fara control si fara opreliste!
5. Noul cod penal și amnistia – electorat penal si protejarea marilor infractori din politica!
6. Modificarea constituției – vor sa-si legalizeze imunitatea in fata legii si sa faciliteze furtul, tradarea de tara si coruptia!!!

Libertatea nu se câștigă pe facebook!

E timpul să luptați ptr propria viață, ptr viitor, ptr generațiile ce vin, ptr țară și popor!!!

Sursă: Facebook

VIDEO – Nu vindeți pământul țării

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CrcV6VsIb9M