sâmbătă, 15 martie 2014

MARE NESIMTIRE!




Guvernul României: fini, naşi şi cumnaţi


Valeriu Nicut si Gabriel Oprea


Marea famiglie politică se lărgeşte

Dacă mai aveți multe neamuri, încercați și inventați în continuare funcții, că nu ne facem destul de râs cu izmenari de teapa celor pe care îi promovați. Nu vă spunem să vă fie rușine pentru că nu aveți așa ceva. Vă spunem în gând….
Un cumnat primeşte o funcţie importantă, fiind numit secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale. Este vorba despre domnul general în rezervă, Valeriu Nicut, nimeni altul decât cumnatul ministrului internelor, Gabriel Oprea, scrie  stiriflux.ro.
Nu punem la îndoială meritele profesionale ale domnului general, dar în lumea politicii meritul său cel mai mare este, cu siguranţă faptul că este cumnatul vicepremierului Gabriel Oprea, responsabil cu problemele de securitate naţională.
De altfel, traiectoria profesională a generalului Valeriu Nicut, până să fie numit secretar de stat, a luat avânt exact în perioadele în care Gabriel Oprea a deţinut funcţii înalte politice, de genul ministru al Apărării sau ministru de Interne.
Mai mult, până în toamna anului trecut, generalul Nicut a fost locţiitor al şefului Statului Major General, pozitie cheie în organizarea militară şi în conducerea Armatei, mai scrie sursa citată.
Premierul Victor Ponta, finul vicepremierului Gabriel Oprea a semnat luni decizia prin care numeşte în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din cadrul MApN. Astfel, general-locotenent Valeriu Nicuţ va deţine funcţia de şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.
Sursă Cotidianul.ro