marți, 11 martie 2014

LA PETITIILE NOASTRE, RASPUNSURI HALUCINANTE DE LA CASA SECORIALA DE PENSII A MAp.N!




                                           ...>>>esenta vietii este vointa de a fi tare<<<...
                                                                     - Nietzsche-
Stimati colegi,

In MApN pestele de la cap se-mpute, iar despre unii nu stim daca sunt prosti, sau doar fac pe prostii!

Suntem consternati de faptul ca de la vladica la opinca in cadrul MApN legile se respecta dupa cum vrea fiecare.
Altfel nu se explica de ce zeci de generali si ofiteri cu grade superioare si nu numai au avut si au de-a face cu justitia (se poate exemplifica cu articolul postat anterior), fiind unii la puscarie si altii pe teava in drum spre tambal. Tot felul de manarii, jonglerii si ilegalitati s-au facut si se fac cu bunurile armatei, cu soarta si destinele celor de sub drapel, activi sau rezervisti. 
Iata insa, ca si la CPS a MApN  avem unii care o fac pe prostii sau chiar sunt prosti, ca altfel nu ne explicam genul de raspuns la documentul de mai jos. Cititi si va cruciti ce am cerut noi, si ce raspuns ne-a dat CPS din subordinea ministrului care ar trebui sa-i pastoreasca si sa-i responsabilizeze. Dar ce pretentii sa avem, cand cel ce ne da raspunsul CPS nu are nici macar bunul simt de a semna in clar documentul, sa stim si noi ca-n fabula aceea cine e "boul sau cine e vitelul" de la CPS care ne da asemenea raspunsuri ca pentru racani fara carte.
Cititi  mai jos ce am cerut noi si ce raspuns la misto am primit.
Bravos domnule ministru, aveti in subordine doar "elita" de asta sau mai aveti si oameni capabili care sa dea macar raspunsuri pertinente la cererile rezervistilor. 
Cat despre respectarea legilor, a deciziilor definitive si irevocabile in cazul nostru (vezi horararea Trib Arges) se merge pe blat la MApN  in ciuda tuturor demersurilor noastre.
Cand aveti de gand sa respectati legea Dle ministru Dusa?
Cum va permiteti sa ignorati hotararile definitive si irevocabile in cazul nostru ?
Iata unde e buba. Legile nu se respecta de la ministru la vale. Deci se adevereste ca la MApN se inmultesc penalii de la ministru in jos in mod alarmant. 
Vedeti ca Babiuc a iesit de curand si s-a facut loc la puscarie pentru ceilalti doritori.
Si ca sa spulberam orice indoiala la cele spuse mai sus,redam mai jos, ce am solicitat CSP a M.Ap.N. si ce ne-au raspuns:
Extrase din originale:
a) ce am solicitat:
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate - Filiala 1 Pitesti
Nr.P64 din 22.12 2013
Catre,
Casa de pensii sectoriale a ministerului Apararii Nationale
domnule director,

In numele membrilor SCMD si ANCMRR ai Filialei Pitesti(vezi Tabelul Anexa), va solicitam sa puneti in executare Hotararile Definitive si Irevocabile ale Tribunalului Arges, conform Dispozitivului Sentintelor Civile pronuntate de acest tribunal in Dosarul 6008/109/2012, privind recalcularea pensiilor militare de stat.
................................................................................................................................................
Prin urmare, avand in vedere ca Hotararile Judecatoresti definitive si irevocabile ale cadrelor militare din Tabelul-Anexa, sunt TITLURI EXECUTORII,va notificam imperativ sa le puneti in executare intocmai dispozitivului acestora. In caz contrar,vom apela la institutia Executorului Judecatoresc pentru executare silita.
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Consilier Juridic-Vicepresedinte
b) ce a raspuns CPS:
Romania
Ministerul Apararii Nationale
Casa de Pensii Sectoriala
Nr.RP 12 din 24.02 2014
Bucuresti

Catre,
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE - FILIALA 1 PITESTI
In atentia domnului presedinte - col.(r)Victor Popescu

Referitor la.............................................................................................................................................,in cazul reclamantilor din Dosarul nr.2627/109/2012, a fost considerat unul corect si legal, de catre Tribunalul Arges, care prin Sentinta civila nr.3810 din data de 08.03 2013, hotarare judecatoreasca definitiva, a statuat ca fiind valabile deciziile privind revizuirea pensiei emise pentru fiecare din acestia.(sic!)
........................................................................se poate concluziona ca institutia noastra aplica in mod corect actele normative incidente si pune in executare intocmai hotararile judecatoresti (SIC !).
Va asiguram...............................................................................................................................................DIRECTORUL ADJUNCT AL CASEI DE PENSII SECTORIALE,
Colonel, fara nume si prenume/stampila director adjunct/indescifrabil

FARA COMENTARII !
domnul Dusa se pare ca sta mai mult sub dusurile PSD.ului, cand fierbinti, cand reci, dupa cum bat curentii..., VENIM cat de curand la Bucuresti, sa vedem ce mai mintiti!

Rugam SCMD si ANCMRR sa se pronunte ! Rugam Reprezentantii Mass-Mediei, realizatorii si moderatorii de emisiuni Tv,,sa lase la o parte INFRACTORII din fotbal , divorturile progeniturilor de doi lei, mediatizarea unui premier ridicol care a impins pana la extrem minciuna, sa se preocupe de analiza problemelor esentiale , de substanta si fara precedent in istoria nationala a Romaniei : prabusirea unui stat de drept de catre clasa politica! 
FILIALA 1 PITESTI NU ACCEPTA COMENTARII despre  HOTARARILE JUDECATORESTI si mai ales despre modul de aplicare al acestora!
Sa intarim UNITATEA SCMD, in jurul JUSTITIEI si a PERSONALITATILOR romane de MERIT!
Sa refacem integritatea si soliditatea SCMD prin ordine si disciplina exemplara, sa nu abdicam de la DEVIZA NOASTRA->>HONOR ET PATRIA , VAE VICTIS!<<  
Presedintele Dogaru - initiatorul si realizatorul PROIECTULUI SCMD, ne solicita ca printr-un exercitiu democratic fara precedent, sa SANCTIONAM fara nici-o retinere, o clasa politica mitomana si corupta!
Nimic din ceea ce a constituit CREZUL nostru de lupta, NU s-a infaptuit! 

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS!
Filiala 1 Pitesti,
Presedinte,
Victor Popescu