luni, 24 martie 2014

SCMD TREBUIE SA INDEPLINEASCA INTEGRAL PREVEDERILE ART.118,alin.1 din CONSTITUTIE!


Stimati colegi,
Potrivit art. 118 alin. (1) din Constitutie „Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii , a independenţei, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale. ……”
Articolul de mai sus, se referă la forţele armate, deci atât cele active cât şi cele din rezervă.
SCMD, ca structură a forţelor armate din rezervă este obligat să îndeplinească integral conţinutul art. 118, alin. (1) din Constitutie, împotriva oricăror agresori, inclusiv a celor interni din instituţiile statului, deoarece armata se subordonează exclusiv voinţei poporului.
Îndeplinirea efectivă a misiunii constituţionale ce-i revine potrivit art. 118, constă în:
1.            respingerea oricăror acţiuni ce ştirbesc independenţa si suveranitatea ţării, aşa cum sunt structurile de guvernare ale Uniunii Europene (Comisia Europeană, Parlamentul European, etc.). Prin urmare la alegerile europarlamentare, toţi candidaţii propuşi indiferent de cine, trebuie tăiaţi cu pixul sau markerul, pentru a ne exprima voinţa fermă de a apăra prevederile art. 1 al Constituţiei, adică dreptul nostru de a ne decide singuri soarta, fără constângeri din exterior. Uniunea Europeană nu trebuie constituită ca o nouă formă de imperiu colonial;
2.            conştientizarea poporului, căreia i se subordonează exclusiv armata, să-şi apere independenţa şi suveranitatea, dreptul exclusiv de utilizare a teritoriului, a bogăţiilor proprietăţii publice în interes naţional, prin respingerea structurilor suprastatale care impun României vânzarea către străini a teritoriului pentru care s-au jertfit părinţii, bunicii şi străbunicii noştri;
3.            identificarea si susţinerea la alegerile prezidenţiale a unui candidat care să reprezinte interesele naţionale si nu cele ale marilor corporaţii internaţionale, care ne ruinează economic, ecologic şi existenţial. Preşedintele este, ca şi forţele armate, subordonat exclusiv voinţei poporului care il alege direct, pentru a-i reprezenta interesele, împotriva crimei economice si ecologice organizate.

 Honor et Patria, Vae Victis!
Biroul Operativ