miercuri, 26 martie 2014

MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI! CE FACE MEDIA SCMD? CE FACE DEPARTAMENTUL JURIDIC? SUNTETI CU TOTII IN CAMPANIA ELECTORALA ?CUM DE ACCEPTATI ACEASTA DENATURARE A ADEVARULUI DESPRE PENSIILE MILITARILOR?




REVOLTATOR, REGRETABIL, INADMISIBIL!

A P E L  LA RATIUNE!


Domnilor politicieni din USD !  Incetati campania electirala pe seama militarilor  in rezerva ! De cateva zile dl. Ponta ,pe posturile tv  usd-iste, se lauda  ca a reintregit pensiile militarilor cu acel CAR-Eu de lege -241/2013- Lege recuperatorie fara recuperari! FALS domnule premier! Dupa ce continuati consecvent politica penalului Boc impotriva noastra, aveti tupeul sa spuneti public ca ati reintregit pensiile militarilor?  Pe cine prostiti domnule ? A primit cineva drepturile restante retinute abuziv de guvernul Ponta intre 01.01.2012 si 01.09.2013?. Guvernul Boc a reusit prin furaciune sa ne deposedeze de pensiile militare de stat. Guvernul Ponta a reusit "performanta" sa ne priveze si de drepturile legale pe care le primesc pensionarii civili, adica indexari si mariri de pensii . Constitutia Romaniei prevede,fara echivoc ,la art. 41 alin.1 ca obligatiile  statului fata de pensionari sunt exigibile ACUM si nu in viitor! Daca voturile noastre ar fi fost in 2012 tot viitoare , mai erati azi la guvernare domnule Ponta?  Dati banii furati militarilor inapoi,dati urgent legea pensiilor miltare de stat, puneti de buna voie in executare hotararile judecatoresti definitive castigate de militari in instante si atunci veti fi cu adevarat credibili!
Cunoaste domnul premier Ponta si posturile de tv.care-i tot fac propaganda, ca la ministerul apararii nationale, NU se pun in executare HJD?
De unde acest tupeu fantastic de mitomanie?

Domnule Presedinte Dogaru!
Am atras atentia de nenumarate ori ca la postul national de televiziune TVR, SCMD nu are acces! De ce? Banii nostrii au acces in fondurile televiziunii nationale? Cum vreti sa stie natiunea despre situatia reala in care ne aflam, in care au adus-o pliticienii romani? Ce fel de Societate Civila promovam?
Cum vreti sa stie natiunea despre starea armatei, despre rezerva ei, despre coruptia din ea, despre discriminarea fara precedent din interiorul rezervei sale?
Cum vreti sa stie natiunea despre modul de comportament al ''politicienilor''fata de  cadrele militare in rezerva si retragere, despre infatuarea , lipsa de respect, indiferenta si iresponabilitatea acestora?
De ce nu interveniti in numele intregului SINDICAT, cu un APEL NATIONAL de a se inceta imediat PROPAGANDA MINCINOASA facuta de acest premier, la adresa pensiilor militare de stat?

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 PITESTI
Presedinte,
Colonel, Victor Popescu