duminică, 2 martie 2014

INCREDEREA SI SIGURANTA NOASTRA IN RESPECTAREA LEGII, ESTE PUTEREA JUDECATOREASCA! NOI NU MAI AVEM INCREDERE IN SISTEMUL POLITIC DIN ROMANIA , CORUPT SI INCAPABIL SA CONDUCA DESTINELE UNEI NATIUNI!


            ...esenta vietii este vointa de a fi tare!...
                                - Nietzsche-

LA C.C.R. va avea loc cea mai dura lupta declansata de militari contra statului neo-comunist roman! Si cateva informatii despre dosarele care ataca OUG nr. 1/2011 la CCR.

Material la solicitarea si in sprijinul acelor colegi, interesati de stadiul  diverselor dosare aflate pe rol la C.C.R. Site-ul C.C.R. este cam depasit de vremuri, are o modalitate greoaie de cautare si urmarire a unui anume dosar sau caz. Sprijinul concret si simplificat pe care vi-l putem acorda este urmatorul:

- intrati pe site-ul C.C.R. adica click aici http://www.ccr.ro/;
- pe pagina centrala, in partea de sus, se afla inscris CĂUTARE DOSARE, DECIZII, HOTĂRÂRI, AVIZE. Click pe CĂUTARE DOSARE, DECIZII, HOTĂRÂRI, AVIZE;
-se deschide o pagina unde in stanga exista un modul de cautare identic precum in imaginea-captura de mai jos. Dupa ce se deschide pagina, introduceti in ultima casuta de jos denumita "Titlul obiectului" (cea aflata sub titlul inscris cu rosu OBIECT AL SESIZARII) exact cuvintele O.U.G. nr.1/2011 si apoi dati click pe caseta Căutare din dreapta-jos.

FILIALA 1 Pitesti, saluta aceasta luare de pozitie, in stricta concordanta cu adevarul si verticalitatea puterii judecatoresti, de a solutiona o cauza, care atrage atentia urmatoarei atitudini periculoase: ...nu este permis unui premier, sa faca ce vrea el, cind vrea si aproape in toate cazurile, - pe langa lege,...cum a facut Boc si urmasul lui, Ponta;
Prin urmare, avand experienta ultimului sfert de secol( R'89), NU avem nici-un motiv serios de a mai vota si sustine o clasa politica corupta, neprofesionista si incapabila de a manageria societatea romaneasca!

HONOR ET PATRIA VAE VICTIS!
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Victor POPESCU