joi, 13 martie 2014

SITUATIA ARATATA MAI JOS CA SI CEA DIN ARTICOLUL PUBLICAT DE COLEGUL MEU REMUS MACOVEI, AR TREBUI SA ZGUDUIE CONSTIINTELE CADRELOR MILTARE ACTIVE SI IN REZERVA !


domnilor si doamnelor functionari din DRPAJ / M.Ap.N.!
doamnelor si domnilor din SCMD si ANCMR!

Fac cunoscut public NEADEVARUL sustinut de consiliera Comanescu Florina Roxana,din subordinea d.lui Maciu din DRPAJ/ MAp.N, potrivit caruia...>> Pensia de serviciu este un tip de pensie consacrat exclusiv de legile romane, care nu este garantat de nici un principiu comunitar si nu se incadreaza in nici unul dintre tipurile de pensie recunoscute de normele comunitare<<...
Cititi cu atentie doamna consilier Documentul trimis de G.Oprea Parlamentului si mass-media, din martie 2010, care se intituleaza: >>PUNCT DE VEDERE cu privire la incadrarea pensiilor militare de stat si a pensiilor de stat ale politistilor in schemele ocupationale ( PROFESIONALE ).<<
In acelasi timp, pentru inducerea instantei de judecata acest NEADEVAR ,ca motiv de judecata, va cer IMEDIAT DEMISIA! Daca nu, ministrul Apararii Nationale sa dispuna masuri de cercetare si de indepartare a dv.stra dintr-un sistem privigeliat pe care il dezonorati! Si pentru reaua credinta vadita, a carei determinare nu o inteleg, impotriva cadrelor militare din rezerva, sugerez institutiilor abilitate, ca aceasta perioada de serviciu din cariera dv.stra, sa NU fie luata  in considerare la pensie! Nici atata lucru nu stiti, ca un drept de pensie, indiferent de domeniu, se naste pe o lege! Dreptul nostru de pensie s-a nascut pe Legea 164/2001 si 179/2004. Si nu comunitatile stabilesc legi ! Tot in legatura cu cu aceasta minciuna de ''unicitate''a Romaniei in domeniul pensiilor de serviciu, mai este un document in care se vorbeste despre sistemele de pensii ( diferite de sistemele publice), care se aplica in tarile UE, pentru personalul din serviciile publice.
domnule ministru,
Daca la acest nivel, aveti in structuri astfel de subordonati, atunci, MAp.N are mari probleme!
Asa se explica si situatia incredibila si intolerabila de la CPS, in NEpunerea in executare a HJD, in procesle de recalculare a pensiilor militare!
NU va cerem voua nimic domnilor si doamnelor! Cerem Institutiei abilitate a MAp.N / CSP, DECIZIA DE PENSIONARE IN BAZA LEGII PE CARE S-A NASCUT DREPTUL FIECARUIA DE PENSIE! PUNCT! 

Honor et Patria, Vae Victis!
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Victor Popescu