joi, 27 martie 2014

SE PARE CA SI ROMANIA FACE PARTE DIN SCENARIU!




CE FEL DE REACTIE POTI AVEA IN FATA UNEI SUPERPUTERI ?
CE FEL DE REACTIE POTI AVEA IN FATA UNUI COLOS MILITAR PROFESIONIST ?
PUTIN ? DA ! A STIUT SI STIE SA PRETUIASCA ARMATA ! ATAT CEA ACTIVA, DAR MAI ALES CEA DE REZERVA! 
IN RUSIA ESTE PRETUITA ONOAREA SI DEMNITATEA MILITARA DE CATRE CLASA POLITICA, MAI PRESUS DE ORICE !
IN ROMANIA ESTE INVERS ! DUPA CE VA IMPOTRIVITI SA PUNETI IN EXECUTARE HOTARARILE JUDECATORESTI DEFINITIVE SI IREVOCABILE, VRETI MARIREA CAPACITATII DE REACTIE A ARMATEI?
CLASA POLITICA CU CEI AVANSATI CUMETRIAL SI CEI INREGIMENTATI IN PARTIDELE DE SUFLET, TREBUIE SA RASPUNDA, LA ORICE FEL DE PROVOCARE! 

DUPA CE A TAIAT SALARIILE CU 25%, A DESFIINTAT LA ORDIN PENSIILE MILITARE DE STAT, (doar pentru militarii de cariera , pastrand in vigoare legea 164/2001 pentru magistratii militari), DUPA CE ARMATA ARE O CAPACITATE DE REACTIE DE 40%, DUPA CE STAREA MORALA ESTE DEFINITIV SI IREMEDIABIL ANIHILATA, SCAZUTA SI DESFIINTATA, ACUMA SE DA PATRIOT SI VAJNIC LUPTATOR DIN GURA.

Băsescu vrea ridicarea capacității de reacție a Armatei

Bratu Iulian / 27 MARTIE, 2014 /
basescu ucraina
Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, joi, la bilanţul MApN pentru anul 2013. El a declarat că acţiunile agresive ale Rusiei faţă de Georgia şi Ucraina fac necesară o creştere a capacităţii de reacţie a Armatei Române, precizând că această măsură trebuie să devină un obiectiv esenţial al Ministerului Apărării.
"Dacă până acum prioritatea majoră a Armatei Române a fost îndeplinirea cu succes a misiunilor în afara teritoriului naţional, acum trebuie însoţită şi de obiectivul ridicarea capacităţii de reacţie a armatei. Nu pentru că ne-ar ataca cineva, dar când în estul şi nordul României se produc evenimente ce au dus la pierderi teritoriale de către un stat vecin în favoarea Federaţiei Ruse, asta nu poate lăsa fără reacţie politicienii şi Ministerul Apărării Naţionale", a spus Traian Băsescu, citat de romaniatv.net.
În consecinţă, s-ar impune alocări bugetare mai substanţiale pentru Armată la recitificarea bugetară şi un buget mai consistent în 2015.
"Nu putem spune că mai putem privi la incidentele din 2008, când Federaţia Rusă a ocupat Abhazia şi Osetia de Sud ca la nişte incidente izolate. Este clar că a fost Georgia în 2008, a urmat Ucraina în 2014 şi orice om politic sau strateg militar trebuie să-şi pună întrebarea «Ce sau cine urmează?» Că o fi Transnistria, că o fi Transnistria şi Republica Moldova, că urmează Ucraina de sud de la Crimeea la Odessa şi gurile Dunării, sunt întrebări pe care oricine şi le poate pune", a continuat președintele.
"Impredictibilitatea Federaţiei Ruse ne obligă să analizăm variante şi posibilităţi de reacţie", a încheiat șeful statului.( nu io fi placind art.80 -presedinte ??)